Óbuda Napja Hírek

Óbuda Napja számtalan remek programja mellett idén azzal is kedveskedünk a kerületi lakosoknak, hogy az Óbuda-Békásmegyer applikáció használatával minden kitelepült árusnál kedvezménnyel vásárolhatnak majd. Kézműves portékák gazdag kínálatával, finom ételekkel és italokkal várjuk Önöket!

Megjelent programfüzetünk

Az Óbuda Napja programajánló kiadványát többek között a kerület kulturális intézményeiben, az önkormányzat ügyfélszolgálatán, az önkormányzati óvodákban találják meg. Szeretettel várjuk Önöket ingyenes programjainkon!

Minden rendezvényünknél, így az Óbuda Napja programsorozatnál is, kiemelten fontosnak tartjuk a környezet védelmét, a fenntartható cselekvést.

A felhőtlen és biztonságos szórakozás érdekében, kérjük minden fesztiválhelyszínen tartsák be Óbuda Napjának házirendjét.

Hamarosan itt várva-várt május! Ragyogó napsütés, kellemes idő, virágzó kertek hirdetik, hogy itt a tavasz legjava. És a májussal hagyományosan itt van Óbuda Napja is, hogy együtt ünnepelve tölthessünk egy feledhetetlen hétvégét. Szeretettel várjuk Önöket programjainkon.

Fogadják szeretettel dr. Kiss László polgármester köszöntőjét.