Május elején újra együtt örülhetünk egyik legfontosabb közös ünnepünknek, Óbuda Napjának. Sajnos idén sem találkozhatunk személyesen, hogy együtt vegyük ki a részünket az örömünnepből, a megemlékezésekből, a tiszteletadásokból, ám igyekszünk online programjainkkal visszacsempészni az otthonokba azt a hangulatot, amelyet, reméljük, jövőre már személyesen találkozva élhetünk át.

Farkasházi Réka és a Tintanyúl online koncertje

Május 8. 11.00 órai kezdettel lesz látható Farkasházi Réka és a Tintanyúl online koncertje, amelyre mindenkit szeretettel várunk. A koncerten olyan népszerű dalok szólalnak meg, mint a Apa, hova futsz?, a Kacsaláb, a Gödör az ég vagy a Család a legnagyobb kincs.

Űrlénykirály x Galambos Péter fellépése

Május 8-án 17 órától az igényes, sajátos hangzású zenét kedvelő fiataloknak és örök fiataloknak zenél Űrlénykirály x Galambos Péter.
Az online koncert dalai között József Attila és Radnóti Miklós egy-egy megzenésített versének előadását is élvezhetjük.

Óbudai Danubia Zenekar

Május 9-én 11 órától a programsorozat záróakkordjaként az Óbudai Danubia Zenekar fantasztikus előadásában hallgathatjuk meg Rossini G-dúr szonátáját és Mozart Kis éji zene című szerenádját. A 29 fős vonós zenekar bravúros játékával búcsúzunk Óbuda Napjának színes programkavalkádjától.

Tartsanak velünk idén is, ünnepeljük együtt Óbuda Napját!