nap

 

                                                                          TISZTELT ÓBUDA-BÉKÁSMEGYERIEK!

A tavasz egyik biztos jele a rügyfakadás, a teraszok megnyitása, és persze a biciklisták, akik ma már a budapesti látkép természetes részei. Számunkra azonban épp ilyen biztos jel Óbuda Napja. Kerületünk kulturális nagyrendezvénye, melyre évről évre biztosan számíthatnak kicsik és nagyok, családosok és szórakozni vágyó fiatalok.

Az időjárásra nincs ráhatásunk, azon kívül azonban minden adott ahhoz, hogy Önök idén is jól érezhessék magukat. Szerénytelenség nélkül állítható, hogy a hosszú évek szervezői tapasztalata, a széles körű előadói és szolgáltatói hálózat, valamint a kerületi helyszínek adottságainak összessége a III. kerület helyi ünnepét a legszínvonalasabb budapesti közösségi események sorába emelte. Adventi programsorozatunk mellett Óbuda Napja városrészünk másik, kifejezetten családias rendezvénye.

Szabadság, szórakozás és orientálás. Ez az a három kulcsszó, mely már hosszú évek óta zsinórmértékül szolgál számunkra a kerület napjának alakításakor. A jó kedvnek és mulatságnak esetünkben csak a közösségünk normái szabnak határokat, miközben olyan programokat, előadásokat, bemutatókat és színpadi produkciókat vonultatunk fel, melyek kaput nyithatnak a különböző társadalmi, vagy épp kulturális színterek felé. Antoine de Saint-Exupéry, az ismert francia író szavai szerint: Kultúrát ajándékozni (…) azt jelenti, hogy szomjúságot ajándékozol.

Óbuda Napján vegyítjük a valódi előadói értékeket, a felhőtlen kikapcsolódást és a gasztronómiai kalandokat, hogy egy igazán emlékezetes hétvégével ajándékozhassuk meg Önöket.

 

Bús Balázs polgármester

 

van még az Óbuda Napjáig

Kapcsolatok